Markt 1   4501 CJ Oostburg
Tel. +31 (0)117 452728
Mob. +31 (0)6 45385375
restaurant eenhoorn oostburg

Restaurant | De Eenhoorn Oostburg

In het restaurant bieden wij plaats aan ruim 50 gasten. In een gezellige en stijlvolle ambiance kunt u genieten van een heerlijke lunch, één van onze a la carte gerechten of bijvoorbeeld het wisselend driegangen Eenhoornmenu (€ 37,00).

Wij serveren altijd dagverse producten, waarbij de seizoensgerechten natuurlijk met liefde worden bereid.

Onze hotelgasten worden verwend met een rijkelijk ontbijt, geen buffet maar persoonlijke bediening.

Keuken

De keuken is geopend voor lunch van 12.00 tot 16:00 uur en diner vanaf 17:45 uur.
Wij vinden het fijn u tot 20.00 uur te verwelkomen.
Indien u vooraf reserveert, zorgen wij dat er voor u een mooie tafel gereed staat.
Wilt u later dan 20.00 uur reserveren, laat het ons vooraf even weten en bel +31 (0)117 452728.

Menukaart

Lunchkaart

12 uurtje: brood, ham/kaas, garnalenkroket
Broodje Eenhoorn gezond
Broodje ham
Broodje kaas
Broodje tonijnsalade
Garnalensalade
Huisbereide garnalenkroketten met gefrituurde peterselie
Pannenkoeken op diverse wijze
Salade met gemarineerde zalm
Salade met gerookte zalm
Salade met rundercarpaccio
Tosti ham/kaas (op de plaat gebakken)
Uitsmijter ham
Uitsmijter ham/kaas
Uitsmijter kaas
Wafels op diverse wijze

Soepen

Heldere ossenstaartsoep met Madeira
Kreeftensoep met Armagnac
Licht gebonden aspergesoep
Tomatensoep met croutons
Vissoep met rouille & kaas

Schaal- en schelpdieren

6 Zeeuwse platte oesters 00000
6 Zeeuwse wilde Creuses II

Warme voorgerechten

Asperges met mousselinesaus
Asperges op z’n Vlaams
Gegrilde gamba's met knoflooksaus
Gegrilde grote scampi’s met knoflooksaus
Gerookte zalm met asperges en garnaaltjes
In het huis gemaakte garnalenkroketten

Koude voorgerechten

Carpaccio van kabeljauw met pestomarinade
Ganzenleverterrine bereid met oude port
Garnalencocktail met cocktailsaus
Gemarineerde zalm met mosterdmarinade
Ham met meloen
In het huis gerookte zalm
Rundercarpaccio met truffelmarinade

Visgerechten

Gebakken jonge tarbot
Gebakken paling met tartaarsaus
Gebakken rog met kappertjes
Gegrilde grote scampi's met knoflooksaus
Gestoomde kabeljauw met asperges en mousselinesaus
Gestoomde zalm met asperges en mousselinesaus
Kreeft 'Belle-Vue'
Paling in de roomsaus
Paling in de kreeftensaus

Vleesgerechten

3 of 5 Gegrilde lamskoteletten met kruidenboter
Gegrilde filet mignon met kruidenboter
Gegrilde filet mignon met peper- of mosterdsaus
Krokant gebakken kalfszwezerik met mosterdsaus
Tournedos met kruidenboter
Tournedos met peper- of mosterdsaus