restaurant-oostburg-eenhoorn

Restaurant

In het restaurant bieden wij plaats aan ruim 50 gasten. In een gezellige en stijlvolle ambiance, waarbij er ruim voldoende afstand is van de andere gasten, kunt u genieten van de vele a la carte gerechten. De dagverse (seizoens) gerechten worden dagelijks voor u met liefde bereid, met de patron aan het fornuis.

Ons homarium is gevuld met schaal- en schelpdieren: dat wordt genieten van de Zeeuwse zilte zaligheden. Of wat dacht u de overheerlijke in het huis bereide ganzenlever met oude port, om daarna te genieten van een krokant gebakken kalfszwezerik… bijzondere gerechten, van een bijzondere keuken.

Wij stellen tevens wisselende menu's samen, waarbij wij u graag een passende wijn adviseren.

De keuken voor het restaurant is geopend van 12.00 tot (entree) 14.00 uur en vanaf 17.45 uur tot (entree) 20.00 uur. Indien u later dan 20.00 uur zult arriveren, verzoeken wij u dit door vooraf te geven. Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te reserveren.

Menukaart

Koude voorgerechten

Ganzenleverterrine bereid met oude port € 20.00
Gerookte paling met warme toast€ 22.00
Wilde zalm, licht gerookt, met fijne uitjes€ 18.00
Garnalencocktail met cocktailsaus€ 18.00
Combinatie van gerookte zalm en paling€ 22.50
Combinatie van gerookte paling, zalm en garnaaltjes € 22.50
Rundercarpaccio met truffelmarinade€ 18.00
Vitello tonnato€ 18.00
Oesters 0000 en 000000
€ 22.50 / 28.00
Oosterscheldekreeft€ 12.00 / ons

Soepen

Cappuccino van kreeftensoep met Armagnac€ 11.00
Vissoep met rouille & kaas€ 11.50

Warme voorgerechten

Gegrilde grote gamba's€ 24.00
Gegrilde grote scampi’s met knoflooksaus€ 18.00
Gegrilde langoustines met knoflooksaus€ 24.00
In het huis gemaakte garnalenkroketten€ 16.50

Visgerechten

Gebakken rog met kappertjes€ 29.50
Gebakken tarbot€ 32.00
Gebakken kabeljauwhaas€ 29.50
Gegrilde grote scampi's met knoflooksaus€ 26.00
Gegrilde grote gamba's met knoflookboter€ 28.00
Gegrilde langoustines met knofklookboter€ 28.00
Gebakken paling met tartaarsaus € 33.00
Paling in de room, kreeftensaus of in 't groen€ 35.00

Vleesgerechten

3 of 5 Gegrilde lamskoteletten met kruidenboter€ 23.00 / € 28.00
Filet mignon met kruidenboter -210gr- € 25.00
Filet mignon met mosterd-, peper- of bearnaisesaus€ 28.00
Ierse Entrecote met kruidenboter - 350 gr€ 33.00
- met mosterd-, peper- of bearnaisesaus) € 36.00
Tournedos met kruidenboter -200gr-€ 29.50
Tournedos met mosterd-, peper- of bearnaisesaus€ 32.50
Krokant gebakken kalfszwezerik met een jus van truffel
€ 36.50

Desserts

Vanille met slagroom
€ 7.00
IJskoffie€ 8.00
IJsparfait van framboos
€ 9.00
Crème brûlée € 8.00
IJs met warme chocoladesaus€ 8.50
IJs met caramelsaus en nootjes€ 8.50
IJs met advocaat€ 9.00
IJs met aardbeien en slagroom€ 10.00
Koude sabayon met ijs en vers fruit€ 12.50
Sorbetijs€ 8.50
Sorbetijs met vers fruit€ 12.50
Kaasbordje€ 12.50
Warme appeltaart met ijs € 5.25
Warme appeltaart met ijs en slagroom€ 6.00
Warme appeltaart met vanillesaus€ 5.25
Chocolademousse met vanillesaus€ 9.00
Chocolademousse, parfait en ijs€ 12.50

Dessertwijn
Glas Muscat de beames de venise
Glas Pedro Ximénez – sherry –
Lions de Suduirat Sauternes ‘13

Coffee
Italian coffee met amaretto
Irish coffee met whiskey
French coffee met Grand Marnier
Spanish coffee met jenever
Coffee 43 met Licor 43