restaurant-oostburg-eenhoorn

Restaurant

In het restaurant bieden wij plaats aan ruim 50 gasten. In een gezellige en stijlvolle ambiance, waarbij er ruim voldoende afstand is van de andere gasten, kunt u genieten van de vele a la carte gerechten. De dagverse (seizoens) gerechten worden dagelijks voor u met liefde bereid, met de patron aan het fornuis.

Ons homarium is gevuld met schaal- en schelpdieren: dat wordt genieten van de Zeeuwse zilte zaligheden. Of wat dacht u de overheerlijke in het huis bereide ganzenlever met oude port, om daarna te genieten van een krokant gebakken kalfszwezerik… bijzondere gerechten, van een bijzondere keuken.

Wij stellen tevens wisselende menu's samen, waarbij wij u graag een passende wijn adviseren.

De keuken voor het restaurant is op vrijdag geopend vanaf 18.00 uur, op zaterdag tot en met woensdag van 12.00 tot (entree) 14.00 uur en vanaf 17.45 uur tot (entree) 20.00 uur. Indien u later dan 20.00 uur zult arriveren, verzoeken wij u dit door vooraf te geven. Wij verzoeken u vriendelijk vooraf te reserveren.

Menukaart

Koude voorgerechten

Ganzenleverterrine bereid met oude port
Gerookte paling met warme toast
Wilde zalm, licht gerookt, met fijne uitjes
Garnalencocktail met cocktailsaus
Combinatie van gerookte zalm en paling
Combinatie van gerookte paling, zalm en garnaaltjes
Rundercarpaccio met truffelmarinade
Vitello tonnato
Duo van rundercarpaccio en vitello tonnato

Soepen

Cappuccino van kreeftensoep met Armagnac
Vissoep met rouille & kaas
Gebonden aspergesoep

Warme voorgerechten

Gegrilde grote gamba's
Gegrilde grote scampi’s met knoflooksaus
Gegrilde langoustines met knoflooksaus
In het huis gemaakte garnalenkroketten
Asperges met mousselinesaus (ook als hoofdgerecht)
Asperges op z'n Vlaams (ook als hoofdgerecht)
Asperges met zalm en garnaaltjes  (ook als hoofdgerecht)

Visgerechten

Gebakken rog met kappertjes
Gebakken tarbot
Gebakken kabeljauwhaas
Gegrilde grote scampi's met knoflooksaus
Gegrilde grote gamba's met knoflookboter
Gegrilde langoustines met knofklookboter
Gebakken paling met tartaarsaus
Paling in de room
Paling in 't groen

Vleesgerechten

3 of 5 Gegrilde lamskoteletten met kruidenboter
Filet mignon met kruidenboter -210gr-
Filet mignon met mosterd-, peper- of bearnaisesaus
Ierse Entrecote met kruidenboter - 350 gr
- met mosterd-, peper- of bearnaisesaus)
Tournedos met kruidenboter -200gr-
Tournedos met mosterd-, peper- of bearnaisesaus
Krokant gebakken kalfszwezerik met een jus van truffel

Desserts

Vanille roomijs met slagroom
IJskoffie
IJsparfait van framboos
Crème brûlée
Crème brûlée met vanille roomijs
IJs met warme chocoladesaus
IJs met caramelsaus en nootjes
IJs met advocaat
IJs met aardbeien en slagroom
Sorbetijs
Sorbetijs met vers fruit
Citroensorbet met limoncello
Sorbetijs met vers fruit
Warme appeltaart met ijs
Warme appeltaart met ijs en slagroom
Warme appeltaart met vanillesaus
Chocolademousse met vanillesaus
Chocolademousse, parfait en ijs
Kaasplankje

Dessertwijn

Lions de Suduirat Sauternes ‘13

Coffee

Italian coffee met amaretto
Irish coffee met whiskey
French coffee met Grand Marnier
Spanish coffee met jenever
Hasseltse Coffee