Restaurant
In het restaurant bieden wij plaats aan ruim 50 gasten. In een gezellige en stijlvolle ambiance, waarbij er ruim voldoende afstand is van de andere gasten, kunt u genieten van de vele à la carte gerechten. De dagverse (seizoens) gerechten worden dagelijks voor u met liefde bereid, met de patron aan het fornuis.
Ons homarium is gevuld met schaal- en schelpdieren: dat wordt genieten van de Zeeuwse zilte zaligheden. Of wat dacht u van de overheerlijke in het huis bereide ganzenlever met oude port, om daarna te genieten van een krokant gebakken kalfszwezerik… van bijzondere gerechten, van een bijzondere keuken.
Wij stellen tevens wisselende menu’s samen, waarbij wij u graag een passende wijn adviseren.
In januari 2025 viert Peter zijn 41e jarig jubileum bij De Eenhoorn. Dat willen wij ook weer graag met u vieren en bieden vanaf 6 december tot aan Kerst en in de maand januari een wisselend driegangendiner aan voor € 41,00. Reserveren vinden wij altijd prettig.
De keuken van het restaurant is tijdens openingsdagen geopend van 12.00 tot 14.00 uur (entree) en vanaf 17.45 uur tot (entree) 19.45 uur.
Voor tearoom- en lunchgerechten is de keuken tot 16.30 uur geopend.
Menukaart
Koude voorgerechten
Ganzenleverterrine bereid met oude port
Gerookte paling met warme toast
Wilde zalm, licht gerookt, met fijne uitjes
Garnalencocktail met in het huis bereide cocktailsaus
Combinatie van gerookte paling en gerookte wilde zalm
Combinatie van gerookte paling, zalm en garnaaltjes
Rundercarpaccio met truffelmarinade
Vitello tonnato
Duo van rundercarpaccio en vitello tonnato
Carpaccio van rode biet met truffelmarinade
Oesters 000000
Zeeuwse creuses
Soepen
Vissoep met rouille & kaas
Cappucino van kreeftensoep met Armagnac
Warme voorgerechten
Gegrilde grote gamba's
Gegrilde grote scampi’s met knoflooksaus
In het huis gemaakte garnalenkroketten
Kaaskroketjes
Gegrilde langoustines
Kikkerbilletjes in lookboter
Herfstpaddenstoelen
Visgerechten
Vispannetje in witte wijnsaus
Zeeuwse (Goudmerk) mosselen
Gebakken rog met kappertjes
Gebakken tarbot
Gebakken zeetong
Gebakken kabeljauwhaas
Gegrilde grote scampi's met knoflooksaus
Gegrilde grote gamba's met knoflookboter
Gebakken paling met tartaarsaus
Paling in de room
Paling in de kreeftensaus
Kreeft
Vleesgerechten
Hertenhaas met saus van veenbessen
3 of 5 Gegrilde lamskoteletten met kruidenboter
Filet mignon met kruidenboter -210gr-
Filet mignon met mosterd-, peper- of bearnaisesaus
Tournedos met kruidenboter -200gr-
Tournedos met mosterd-, peper- of bearnaisesaus
Entrecote
Krokant gebakken kalfszwezerik met een jus van truffel
Desserts
Vanille roomijs met slagroom
IJskoffie
IJsparfait van caramel met vanilleijs en crumble van limoncello
Crème brûlée
Crème brûlée met vanille roomijs
IJs met warme chocoladesaus
IJs met caramelsaus en nootjes
IJs met advocaat
Sorbetijs
Citroensorbet met limoncello
Coupe kolonel
Warme appeltaart met ijs
Warme appeltaart met ijs en slagroom
Warme appeltaart met vanillesaus
Dessertwijn
Lions de Suduirat Sauternes ‘13
Coffee
Italian coffee met amaretto
Irish coffee met whiskey
French coffee met Grand Marnier
Spanish coffee met jenever
Hasseltse coffee
Hasseltse coffee met jonge jenever
Spanish coffee met Lic43 of Tia Maria